fbpx

over mij

Mijn visie

Geef je hond wat hij nodig heeft en je krijgt wat je van hem verlangt

Iedere hond heeft de potentie om een brave, stabiele en gelukkige huisgenoot te zijn en als eigenaar heb je de verantwoordelijkheid om je hond zodanig te begeleiden, dat hij deze staat bereikt en behoudt.

In mijn programma leer ik hondeneigenaren wat er nodig is om het ongewenste gedrag van hun hond effectief en blijvend te corrigeren. 

Hierdoor ervaren mijn klanten tijdens en na mijn programma niet alleen veel meer rust en vrijheid in het contact met hun hond, maar ze krijgen daarnaast het vertrouwen in zichzelf en in hun hond weer terug. 

Mijn pack

Vier topcoaches

Van straatschorem naar topcoaches: de vier honden die aan de basis van mijn programma staan.

Maak kennis met mijn pack van vier ex-asielhonden: (vlnr) Aziza, Sumo, Zora en Mojo. Zij staan aan de basis van mijn coachprogramma en ze zijn het levende bewijs dat elke hond ongeacht hun leeftijd, achtergrond, opgelopen trauma´s of ongewenste gewoontes met de juiste begeleiding in staat is om een modelhond te worden. Tijdens het rehabilitatieproces van de honden die door mij gecoacht worden, vervult mijn pack een belangrijke rol. 

Mijn missie

Voor iedere hond een (t)huis

Het welzijn van honden wereldwijd gaat me enorm aan het hart. Al mijn hele leven ben ik me bewust van het (onnodige) dierenleed dat direct en indirect wordt veroorzaakt door onze wens om honden te houden. Daarom probeer ik enerzijds zo veel mogelijk toekomstige hondeneigenaren te stimuleren om een hond uit het asiel te adopteren en hem niet bij een fokker of andere verkopende partij te kopen. Anderzijds help ik hondeneigenaren die op het punt staan hun hond aan een asiel af te staan met het corrigeren van het probleemgedrag, zodat ze hem niet meer weg hoeven te doen.

Daarnaast ondersteun ik stichting Rancho Fino; een kleine lokale stichting die zich dagelijks keihard inzet om het dierenleed op Mallorca terug te dringen. Helaas wordt er op Mallorca door veel mensen nog op een middeleeuwse wijze met o.a. honden omgegaan. Stichtingen als Rancho Fino zijn daardoor (helaas) nog keihard nodig.

Vraag hier je gratis analysegesprek aan.